Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde Logistiek College

Spullen vervoeren van A naar B. Het klinkt simpel, maar dat is het niet. Het is een constante puzzel die alleen door de slimste koppen kan worden opgelost en door de beste chauffeurs wordt uitgevoerd. Houd jij van puzzelen? En zie jij wel een uitdaging in de logistiek? Dan is Gilde Logistiek College iets voor jou!

Onze locaties

Het Gilde Logistiek College heeft scholen in Weert en Venlo. Stuk voor stuk superleuke locaties, al zeggen we het zelf. Nieuwsgierig wat deze topplaatsen jou als student te bieden hebben? Neem dan zeker even een kijkje op onze locatiepagina’s!

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Kies jouw studie

Plannen klinken heel mooi op papier, maar pakken in de praktijk vaak anders uit. Lijkt jou het leuk om met dit soort uitdagingen om te gaan? Als planner óf als chauffeur? Dan heeft het Gilde Logistiek College zeker een opleiding die bij jou past!

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist